Ons team

Ons team - Brasserie Flair Groningen

Bent u benieuwd naar de gezichten achter Brasserie Flair?
Wij stellen onze teamleden graag aan u voor!

Dieuwer - Brasserie Flair Groningen

Dieuwer

Joel Aper, Sous Chef - Brasserie Flair Groningen

Joel Aper, Sous Chef

Kim Schoonbeek, team bediening - Brasserie Flair Groningen

Kim Schoonbeek, team bediening

Mae Fennema - Brasserie Flair Groningen

Mae Fennema

Team bediening

Tessa Buikema - Brasserie Flair Groningen

Tessa Buikema

Gastdame

Manon Buikema Chef-kok - Brasserie Flair Groningen

Manon Buikema Chef-kok

Chef-kok

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli - Brasserie Flair Groningen

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli

Heerlijke Spaghetti Bolognese Daghap van de week: €19,50... lees verder »

Flair's in de weekmenu - Brasserie Flair Groningen

Flair's in de weekmenu

Deze week op dinsdag, woensdag en donderdag: Spaghetti met aspergeroomsaus en beenham.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.