Menukaart
Voor- en tussengerechten:
Tom Kha Kai soep € 9,50
Gebonden soep, met diverse specerijen, kokosmelk en kipdij
Tartaar van Gemarineerde zalm in Gin & Tonic € 14,75
Van verse zalmzijde, huis-gemarineerd in diverse kruiden en Gin & Tonic, fluweelzacht in de mond geserveerd met o.a. limoenmayonaise, frambozen-uienchutney en Oeuf Mayonaise.
(V) Aubergine koekjes € 12,75
Licht pittig gekruide, gepaneerde en gefrituurde aubergine met een frisse saus van o.a. munt.. Hemels in de mond..
Carpaccio € 14,75
klassiek bereid en dungesneden rundermuis heerlijk gekruid, afgetopt met o.a. zongedroogde tomaatjes, balsamicoglaze, broadbeans, truffelmayonaise en parmezaansekaas.
Gegratineerde mosselen € 14,75
Klassiek bereid met o.a. Pastis en knoflookboter.
(V) Oeufs a la Bretonne € 12,75
Hardgekookte gehalveerde eieren met o.a. in boter gestoofde prei, champignons en vermengd met bechamelsaus, gegratineerd in de oven..
Huisgemaakte Kip Pate € 14,75
Klassiek bereid van kippenlever en kipdij, omwentelt met spek en verwerkt met diverse specerijen, room, cognac en zoete wijn.
Kalfstartaar € 14,75
Heerlijke kalfstartaar met o.a. een pannacotta van abdijkaas
(V)Burrata - tomatensalade € 14,75
Heerlijk op smaak gebrachte licht pittige zomerse rucola-salade met Burrata, een Italiaanse verse kaas van koemelk gemaakt van mozzarella en room met tomaatjes en balsamicodressing.
Aanrader:
Chef's Choice; proeverij van voor- en tussengerechten vanaf 2 personen te bestellen
€ 17,50 p.p.
Donderdag t/m zaterdag
Sushi; huisgemaakte verse sushi geserveerd met sojasaus, ingelegde gember en zeekraal
Per rol, 8 stukjes € 18,50
Flair Roll
met o.a. krabvlees, zalm, avocado, mango, gember, roomkaas
Surf & Turf rol
o.a. met gamba, dungesneden bavette, avocado, komkommer en afgetopt met truffelmayonaise.
Hoofdgerechten:
Mosselpan klassiek € 26,50
Voor de liefhebber; klassieke mosselpan met groentes en witte wijn, geserveerd met o.a. friet en sausen.
Lamsvlees € 26,50
Heerlijk mals gegaard en zacht gekruid lamsnek met o.a. uien en specerijen geserveerd met een jus.
Ribeye steak € 28,50
Heerlijk mals en smaakvol gemarmerd vlees 200 gr. afkomstig van het rib van de rund, geserveerd met een frisse Chimichurri.
Gevulde Kipdij € 25,50
Heerlijk mals kipdijfilet omwentelt met spek en gevuld met brie en geserveerd met o.a. abrikozenchutney.
Aubergine Pie € 24,50
Gevuld deegbakje met heerlijke gekruide met een licht zoete aubergine, een feestje om te zien en te eten.
Rendang € 26,50
Authentiek gestoofd en langzaam gegaard rundvlees bereid naar klassiek Indonesisch recept geserveerd met oa.a gele rijst, Sajoerboontjes en bijpassende garnituren.
(V) Gestoofde en gegrilde prei € 23,50
met o.a. Burrata, dukkahkruiden en geserveerd met een saus van Cava, smullen maar...
Cannelloni met krab € 24,50
Uit de oven met o.a. ricotta, krabvlees en kaas, verrassend van smaak...
(V) Jackfruit Rendang € 23,50
Gestoofde jackfruit met o.a. kokosmelk en citroengras, geserveerd met gele rijst en Sajoerboonjes., een heerlijk vegan gerecht.
Shared Dining € 26,50 p.p. vanaf 2 pers.
Proeverij van diverse hoofdgerechten om te delen geserveerd met bijgerechten.
*Bovenstaande gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, groentetaartje, steakfriet en brandermayonaise en salade.
Desserts:
Blonde Brownies € 9,50
Van o.a. witte chocolade en pistache en bolletje vanille ijs.
Scroppino € 9,50
Huisgemaakt Limoncelloijs, limoncello en cava.
Limoen Cheesecake € 9,50
Huisgemaakte Limoen Cheesecake, met bolletje huisgemaakte Limoncello ijs en slagroom.
Affogato Caramel € 9,50
Espresso koffie met een bolletje huisgemaakte salted caramelijs en een shotje amaretto, koekcrumble
Kaasplankje € 12,50
4 verschillende harde- en zachte kazen met klein glaasje dessertwijn en dippers.
Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
10 juli 2024 - Ze zijn er weer! Heerlijke mosselen, klassiek bereid of als voorgerecht in knoflookboter uit de oven... yum... lees verder »
20 juni 2024 - Vrijdag 28 juni hebben we ons Dinner Event met thema "Seafood" Wanneer u wenst gebruik te maken van het Dinner event op 28 juni a.s. met thema Seafood kan dit alleen op reservering. Bij opmerkingen... lees verder »