Menukaart

Menukaart

Menukaart - Brasserie Flair Groningen

Menukaart



Voor- en tussengerechten:

(V) Romige tomaten – paprikasoep € 9,50
Gebonden soep, met diverse specerijen en kruiden

Gemarineerde zalm in Gin & Tonic € 14,75
Van verse zalmzijde, huis-gemarineerd in diverse kruiden en Gin & Tonic, fluweelzacht in de mond geserveerd met o.a. mierikswortel, frambozen-uienchutney en Oeuf Florentine met spinazie en afgetopt met Hollandaisesaus.

Carpaccio van gerookte eendenborst € 14,75
klassiek bereid en dungesneden gerookte eendenborst heerlijk gekruid, afgetopt met o.a. sinaasappelsaus en granaatappeltjes.

Thaise krabkoekjes met limoen-mayonaise € 13,75
Licht pittig met een frisse twist op een bedje van salade met o.a. knoflook, pepertje en sojasaus

(V) Gebakken paddenstoelen met huisgemaakte Quacamole € 13,25
Gebakken paddenstoelen met o.a. balsamicoazijn, ui en knoflook in een cocktailglas met huisgemaakte quacamole en afgetopt met en een toefje creme fraiche

Steak tartaar € 14,75
Klassiek bereid van Bavette, vlees uit de flank van het rund aangemaakt met diverse specerijen, ui en augurk en o.a. balsamico en wasabimayonaise en afgetopt met verse eidooier

(V) Camembert mini fondue € 13,75
Heerlijke camembert met o.a. tijm en honing uit de oven, geserveerd met brood.


(V)Burrata – perziksalade € 14,75
Heerlijk op smaak gebrachte licht pittige rucola-salade met burrata, een Italiaanse verse kaas van koemelk gemaakt van mozzarella en room met perzikken en balsamicodressing.



Aanrader:
Chef's Choice; proeverij van voor- en tussengerechten vanaf 2 personen te bestellen
€ 17,50 p.p.

Sushi

Donderdag t/m zaterdag

Sushi; huisgemaakte verse sushi geserveerd met sojasaus, ingelegde gember en zeekraal

Per rol, 8 stukjes € 18,50

Peking duck deluxe roll
met o.a. eendenborst, avocado, komkommer, Teriyakisaus

Surf & Turf rol
o.a. met gamba, dungesneden bavette, avocado, komkommer en afgetopt met truffelmayonaise.


Hoofdgerechten:


Sate van de Haas € 26,50
Heerlijk op smaak gebrachte varkenshaas, geserveerd met satesaus, gedroogde uitjes, gele rijst, zoetzure komkommer en casavechips.

Asperges met beenham € 26,50
met o.a. krieltjes, boterjus, gekookt ei en hollandaisesaus.

Bavette steak € 28,50
Heerlijk mals vlees uit de flank van het rund gesneden, geserveerd met een jus van sjalotjes en kruiden.

Kip in het pannetje € 25,50
Heerlijk mals kipdijfilet overgoten met een romige saus van zongedroogde tomaten en parmezaansekaas, uit de oven.

Tongfilet Florentine € 26,50
Heerlijke witvis, klassiek bereid met o.a. spinazie en parmezaanse kaas, uit de oven geserveerd.

Rendang € 26,50
Authentiek gestoofd en langzaam gegaard rundvlees bereid naar Indonesisch recept geserveerd met gele rijst, Sajoer boontjes en bijpassende garnituren.

(V) Asperges met burrata en dukha € 26,50
met o.a. krieltjes, boterjus, gekookt ei en Hollandaisesaus.

(V) Knolselderijstoof € 23,50
Gestoofde knolselderij met diverse kruiden en rijst.


Shared Dining € 26,50 p.p. vanaf 2 pers.
Proeverij van diverse hoofdgerechten om te delen geserveerd met bijgerechten.

*Bovenstaande gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, groentetaartje, steakfriet en brandermayonaise en salade.

Desserts:

Aardbeienvacharins € 11,50
Creme brulee met huisgemaakte Meringue, eigengemaakt aardbeiensorbetijs en verse aardbeien



Passievruchten cheesecake € 9,50



Tarte Tatin € 9,50
Klassiek gekarameliseerde appeltaartje met pistachenootjes en een bolletje vanille-ijs



Affogato Caramel € 9,50
Espresso koffie met een bolletje huisgemaakte salted caramelijs en een shotje amaretto, koekcrumble

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Nieuwe menukaart april

2 april 2024 - Hallo allemaal, De nieuwe menukaart voor april staat op de website! We hebben ook weer heerlijke... lees verder »

Sleutel ontvangst nieuwe locatie te Groningen! - Brasserie Flair Groningen

Sleutel ontvangst nieuwe locatie te Groningen!

5 februari 2024 - Afgelopen donderdag 1 februari hebben we de sleutel in ontvangst mogen nemen van ons nieuwe restaurant aan de Verlengde Hereweg 29 te Groningen! We gaan een maandje klussen en op 1 & 2 maart... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.