Menukaart
3-gangendiner 4-gangendiner
€ 39,50 € 47,50
Vrije keuze van de voor- en tussengerechten, met uitzondering van Chef's Choice*
Vrije keuze van de hoofdgerechten met uitzondering van Shared Dining *
Vrije keuze van de desserts *
*m.u.v. steaktartaar, gemarineerde zalm in Gin – Tonic en sushi + € 3,00
*m.u.v. Entrecote en Sliptong + € 3,00
*m.u.v. Kaasplankje
Voor- en tussengerechten:
(V) Pompoensoep € 9,50
Fluweel zacht gebonden soep, met o.a. kokosroom, knoflook, ui en kruiden.
Tartaar van Gemarineerde zalm in Gin & Tonic € 14,75
Van verse zalmzijde, huis-gemarineerd in diverse kruiden en Gin & Tonic, fluweelzacht in de mond en geserveerd met o.a. limoenmayonaise, frambozen-uienchutney en Oeuf Mayonaise.
Steak tartaar € 15,75
Klassiek gerecht uit Frankrijk bereid van entrecote, heerlijk gekruid met diverse specerijen, worstchestersaus en kappertjes geserveerd met brioche brood, champignon crème afgetopt met verse eidooier.
Octopus Andalusie € 14,75
Spaanse octopusstoof in o.a. chorizo, rode wijn, knoflook en kruiden, geserveerd met brood en chorizokroketjes.
(V) Oeufs a la Bretonne € 12,75
Hardgekookte gehalveerde eieren met o.a. in boter gestoofde prei, champignons en vermengd met bechamelsaus, gegratineerd in de oven.
(V) Millefeuille van biet en geitenkaas € 13,75
Heerlijke millefeuille van rode biet en geitenroomkaas geserveerd met tunnbread, afgemaakt met specerijen.
Langzaam gegaard Buikspek € 13,75
Bereid uit de slow cooker met o.a. honing en balsamico glazuur, geserveerd op een bedje van coleslaw.
Escargots € 12,50
Typisch Frans; overgoten met een saus van gepofte verse knoflook, pastis en gebakken oesterzwam.
(V) Toscaanse champignons € 12,75
Champignons in heerlijke Toscaanse romige saus van o.a. room, tomaat, knoflook en mozzarella, geserveerd met brood.
Aanrader:
Chef's Choice; proeverij van voor- en tussengerechten vanaf 2 personen te bestellen
€ 17,50 p.p.
Aanrader! donderdag t/m zaterdag Verse Sushi
Huisgemaakte verse sushi geserveerd met sojasaus, per rol, 8 stukjes € 18,50
Flair Roll
met o.a. krabstick, zalm, komkommer en afgetopt met wasabi mayo
Crunchy Chicken roll
met kip, komkommer en afgetopt met Japanse mayonaise en gefrituurde uitjes.
Hoofdgerechten:
Typisch wild: Duo van hert € 28,50
Pastei van bladerdeeg gevuld met zacht gegaard stoofvlees van hertensukade en hertenbiefstuk met rode wijnsaus.
Lamsvlees € 26,50
Zacht gegaard lamsnek met diverse specerijen, uien en geserveerd met een heerlijke jus.
Entrecote € 28,50
Heerlijk mals en smaakvol rundvlees afkomstig van de dunne lende en heeft een klein vetrandje, geserveerd met rode wijnsaus.
Coq au Vin € 26,50
Heerlijk typisch klassiek Frans stoofgerecht, met o.a. rode wijn, Cognac, groentes, specerijen en gerookt spek, geserveerd met o.a. gele rijst.
Sliptong bereid a la meuniere € 27,50
Verrukkelijk lekker! 2 stuks verse volle sliptongen omwentelt in bloem en gebakken in volle boter, geserveerd met een peterselie botersaus. De sliptong dient nog te worden gefileerd.
Rendang € 26,50
Authentiek gestoofd en langzaam gegaard rundvlees bereid naar Indonesisch recept geserveerd met o.a. gele rijst, Sajoerboontjes en bijpassende garnituren.
(V) Shakshuka, stoof uit het Midden-Oosten € 23,50
Tomatenstoof met o.a. knoflook, groentes en gestold ei, geserveerd met naanbrood.
(V) Griekse Falafel € 23,50
Huisgemaakte falafel, met diverse groentes, geserveerd met naanbrood en verse tzatziki saus,
(V) Stoofschotel Boeuf Bourguignon € 23,50
Heerlijke winterse stoofschotel van o.a. gestoofde linzen, champignons, wortel, zilveruitjes, knol en rode wijn, geserveerd met o.a. gele rijst.
Shared Dining € 27,50 p.p. vanaf 2 pers.
Proeverij van diverse hoofdgerechten om te delen geserveerd met bijgerechten.
• Bovenstaande gerechten worden geserveerd met pomme duchesse, stoofpeertje, steakfriet en uientaartje brandermayonaise.
Desserts:
Chocolade Creme Brulee € 9,50
Huisgemaakt en afgebrand met rietsuiker, geserveerd met een bolletje vanille ijs en slagroom
Scroppino € 9,50
Gemaakt van huisgemaakt Limoncello-ijs, limoncello en cava.
Rood fruit bavarois € 9,50
Romig fruitdessert met bol huisgemaakte aardbeienijs en slagroom.
Affogato Caramel € 9,50
Espresso koffie met een bolletje huisgemaakte salted-caramelijs en een shotje Amaretto.
Kaasplankje € 12,50
4 verschillende en wisselende harde- en zachte kazen met chutney, vijgenbrood en met glaasje dessertwijn.
Special Coffees € 8,50
Irish: met Whisky
Spanish: met Liqor 43
Italian: met Amaretto
French: met Grand Marnier
Espresso Martini € 9,50
Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
30 november 2024 - ... lees verder »
27 november 2024 - Aankomende vrijdag hebben we een Dinner Event met thema Winter! Een heerlijk 3-gangendiner met amuse van het huis, laat u verrassen! Naast ons Dinner Event kunt u ook van onze menukaart kiezen.... lees verder »