Joel Aper, Sous Chef

Joel Aper, Sous Chef Brasserie Flair Groningen

Joel, staat bij ons in de keuken, Joel heeft zijn ervaring opgedaan bij onze voorganger Bistro Basta. We zijn erg blij om hem in ons team te mogen ontvangen!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Het Aspergeseizoen is weer begonnen!

Vanaf vandaag serveren we asperges! We hebben een 3-gangendiner met amuse voor €42,50 p.o. Uiteraard ook los te... lees verder »

Vanavond Chefs menu! - Brasserie Flair Groningen

Vanavond Chefs menu!

Vanavond presenteren we ons Chefs menu, 4-gangendiner met amuse van het huis voor €45,00 Laat u verrassen door Chef... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.