Joel Aper, Sous Chef

Joel Aper, Sous Chef Brasserie Flair Groningen

Joel, staat bij ons in de keuken, Joel heeft zijn ervaring opgedaan bij onze voorganger Bistro Basta. We zijn erg blij om hem in ons team te mogen ontvangen!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Word jij onze nieuwe collega? - Brasserie Flair Groningen

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken een leuke sociale medewerker bediening en een coole afwashulp / keukenhulp. Ben jij degene die we zoeken? Bel of mail šŸ„‚... lees verder »

15 oktober start van het Wild Seizoen!

De mooiste tijd om heerlijk te genieten bij kaarslicht, een heerlijk drankje en fantastische seizoen - stoof - klassiekers! Vanaf 15 oktober staat er weer Wild op de kaart!... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.