Joel Aper, Sous Chef

Joel Aper, Sous Chef Brasserie Flair Groningen

Joel, staat bij ons in de keuken, Joel heeft zijn ervaring opgedaan bij onze voorganger Bistro Basta. We zijn erg blij om hem in ons team te mogen ontvangen!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Flair's in de weekmenu - Brasserie Flair Groningen

Flair's in de weekmenu

Deze week op dinsdag, woensdag en donderdag: Spaghetti met aspergeroomsaus en... lees verder »

In de weekmenu: - Brasserie Flair Groningen

In de weekmenu:

Deze week; buiten de kaart om Flair’s in de weekmenu: Gamba Curry! Yum... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.