Joel Aper, Sous Chef

Joel Aper, Sous Chef Brasserie Flair Groningen

Joel, staat bij ons in de keuken, Joel heeft zijn ervaring opgedaan bij onze voorganger Bistro Basta. We zijn erg blij om hem in ons team te mogen ontvangen!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli - Brasserie Flair Groningen

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli

Heerlijke Spaghetti Bolognese Daghap van de week: €19,50... lees verder »

Flair's in de weekmenu - Brasserie Flair Groningen

Flair's in de weekmenu

Deze week op dinsdag, woensdag en donderdag: Spaghetti met aspergeroomsaus en beenham.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.