Joel Aper, Sous Chef

Joel Aper, Sous Chef Brasserie Flair Groningen

Joel, staat bij ons in de keuken, Joel heeft zijn ervaring opgedaan bij onze voorganger Bistro Basta. We zijn erg blij om hem in ons team te mogen ontvangen!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Nieuwe najaarskaart!

Vanaf deze week nieuwe gerechten passend bij het seizoen!... lees verder »

Vakantie! - Brasserie Flair Groningen

Vakantie!

Lieve gasten, Wij gaan er even tussenuit, van dinsdag 26 augustus t/m dinsdag 9 september zijn we gesloten. Reserveringen kunnen uiteraard via de mail of de reserveringspagina gemaakt worden. We... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.