De menukaart

Menukaart

Menukaart - Brasserie Flair Groningen

U kunt ons gehele menu hier online bekijken.
Over Brasserie Flair; Liefde, passie en genieten....


Brasserie Flair ligt midden in de wijk Helpman te Groningen, het is een heerlijk knus restaurant en bied plek voor 44 gasten, daarnaast is het heerlijk vertoeven
In onze heerlijke stadstuin op het zuiden waar zich een terras aan de achterzijde van het pand bevind op het zuiden. Stap gerust bij ons binnen en voel en ervaar de beleving van heerlijk borrelen en dineren in een mooie ambiance in combinatie van de door ons met zorg geselecteerde wijnen, bieren, bijpassende spijzen en authentieke klassiek en moderne gerechten.


Brasserie Flair heeft heerlijke met zorg gekozen wijnen, bieren en cocktails, Flair is een wijn- en eetgelegenheid in een mooi en warme ambiance. Veel mooie prints op stoffen. Veel goede wijn en heerlijke en verse gerechten uit de keuken van Wereldse smaken zoals onze befaamde sushi en Indonesische Rendang maar onze klassieker Gemarineerde zalm in Gin Tonic is 1 van onze toppers.

Een menukaart met ook veel voor- en tussengerechtjes die je bestelt om samen te delen. Daarnaast serveren we menu’s of gangen, bestel een fles wijn en daarbij waar je zin in hebt. Goede producten geserveerd en altijd knallend van smaak. Denk aan octopus, carpaccio met truffelmayonaise, luxe borrelplanken en onze heerlijke nacho's, steak tartaar, een royale keuze uit vegetarische gerechten en super malse Sate van de Haas of onze Bavette. Perfect om te borrelen met vrienden of uitgebreid te tafelen.

Dit alles wordt geserveerd op een mooie locatie waarin onze gastvrijheid in een hoog vaandel staat. Dus laat die flessen aanrukken en vier het leven!

We zien u graag!

Groet, Team Brasserie Flair

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Dinner Event Seafood 28 juni

20 juni 2024 - Vrijdag 28 juni hebben we ons Dinner Event met thema "Seafood" Wanneer u wenst gebruik te maken van het Dinner event op 28 juni a.s. met thema Seafood kan dit alleen op reservering. Bij opmerkingen... lees verder »

Asperges

14 mei 2024 - Hallo! Op dit moment zijn er nog volop asperges! Deze maand hebben we dan ook deze heerlijke groenten op de kaart, zowel klassiek met beenham of met een moderne twist met Burrata en Dukkha... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.