Feestjes en afscheidsvieringen

Iets te vieren?

Iets te vieren? - Brasserie Flair Gasselte

Heeft u iets te vieren? een verjaardag, trouwdag, personeel, clubfeestjes of zijn de wensen van de overledene een afscheid met een samenzijn onder het genot van een hapje en drankje met alle voor hem of haar belangrijke mensen?

Bij Brasserie Flair kunt u terecht voor besloten feestjes en bijeenkomsten op dagen buiten de reguliere openingstijden vanaf 20 personen en tijdens de reguliere openingsuren voor minimaal 55 personen, kleinere groepen in overleg.

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? een verjaardag, trouwdag, personeelsfeest of zijn de wensen van de overledene een afscheid met een samenzijn onder het genot van een hapje en drankje met alle voor hem of haar belangrijke mensen?

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Parkeren

18 juli 2021 - Goedendag,... lees verder »

Paas Shared Dining Deliciousmenu_s voor 2 personen 49,50

17 maart 2021 - Onderstaande menu's voor zaterdag 3 april en eerste en tweede Paasdag reserveren t/m 2 april 15:00 uur en kunt u afhalen in het Paasweekend op zaterdag 3, zondag 4 of maandag 5 april vanaf 16:30 uur. Vis: Voorgerecht: Tamagoyaki met groene asperges Hoofdgerecht: Rode Poon en Papillot met een puree van knolselderij en bijpassende warme groenten Zoete verleiding: Sinaasappel Pannacotta met Grand Marnier en caramelsaus Vlees: Voorgerecht: Huisgemaakte Gyoz... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.