Manon Buikema Chef-kok

Manon Buikema Chef-kok Brasserie Flair Groningen

Chefkok binnen Flair is Manon Buikema, zij weet al van kleins af aan dat zij kok wil worden en beleeft haar werk dan ook met veel passie en plezier! Niets is haar te veel en te gek, kortom laat u verrassen door deze topper!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Team.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Flair's in de weekmenu - Brasserie Flair Groningen

Flair's in de weekmenu

Deze week op dinsdag, woensdag en donderdag: Spaghetti met aspergeroomsaus en... lees verder »

In de weekmenu: - Brasserie Flair Groningen

In de weekmenu:

Deze week; buiten de kaart om Flair’s in de weekmenu: Gamba Curry! Yum... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.