Ons restaurant

Liefde, passie en genieten....

Over Brasserie Flair; Liefde, passie en genieten....


Brasserie Flair is in 2020 geboren te Gasselte! Manon, onze dochter is zelfstandig werkend kok en volgt momenteel de opleiding tot meewerkend horeca ondernemer, ikzelf ( Tessa) ben uw gastvrouw en leermeester binnen Flair. Uiteraard kunnen wij dit niet met ons tweeen doen en hebben wij een prachtig team om ons heen verzameld. Binnen de keukenbrigade is al enige jaren Lorance Kunst, zelfstandig werkend kok werkzaam en sinds 1 maart jl. Joel Aper, assistent kok. De zwarte brigade bestaat o.a. uit Kim Schoonbeek, Mae, Danner, Waldemar en Dieuwer en uiteraard ikzelf.

Brasserie Flair ligt midden in de bruisende wijk Helpman te Groningen, het is een heerlijk knus restaurant en bied plek voor 44 gasten, daarnaast is het heerlijk vertoeven in onze zonnige binnentuin, waar u kunt genieten en ontspannen. Stap gerust bij ons binnen en voel en ervaar de beleving van heerlijk dineren of borrelen in een mooie ambiance in combinatie van de door ons met zorg geselecteerde wijnen, bieren, bijpassende spijzen en authentieke klassiek en moderne gerechten.


Brasserie Flair heeft heerlijke met zorg gekozen wijnen, bieren en cocktails, Flair is een wijn- en eetgelegenheid in een mooi en warme ambiance. Veel mooie prints op stoffen. Veel goede wijn en heerlijke en verse gerechten uit de keuken van Wereldse smaken zoals onze befaamde sushi en Indonesische Rendang maar onze klassieker Gemarineerde zalm in Gin Tonic is 1 van onze toppers.

Een menukaart met ook veel voor- en tussengerechtjes die je bestelt om samen te delen. Daarnaast serveren we menu’s of gangen, bestel een fles wijn en daarbij waar je zin in hebt. Goede producten geserveerd en altijd knallend van de smaak. Denk aan octopus, carpaccio met truffelmayonaise, luxe borrelplanken en onze heerlijke nacho's, steak tartaar, een royale keuze uit vegetarische gerechten en ook klassiekers zoals de Cordon Bleu, Zeebaars en seizoensgerechten. Perfect om te borrelen met vrienden of uitgebreid te tafelen.

Dit alles wordt geserveerd op een mooie locatie waarin onze gastvrijheid in een hoog vaandel staat. Dus laat die flessen aanrukken en vier het leven!

We zien u graag!

Groet, Team Brasserie Flair

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Mosselen

10 juli 2024 - Ze zijn er weer! Heerlijke mosselen, klassiek bereid of als voorgerecht in knoflookboter uit de oven... yum... lees verder »

Dinner Event Seafood 28 juni

20 juni 2024 - Vrijdag 28 juni hebben we ons Dinner Event met thema "Seafood" Wanneer u wenst gebruik te maken van het Dinner event op 28 juni a.s. met thema Seafood kan dit alleen op reservering. Bij opmerkingen... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.