Paas Shared Dining Deliciousmenu_s voor 2 personen 49,50

Paas Shared Dining Deliciousmenu_s voor 2 personen 49,50

17 maart 2021

Onderstaande menu's voor zaterdag 3 april en eerste en tweede Paasdag reserveren t/m 2 april 15:00 uur en kunt u afhalen in het Paasweekend op zaterdag 3, zondag 4 of maandag 5 april vanaf 16:30 uur.


Vis:

Voorgerecht: Tamagoyaki met groene asperges

Hoofdgerecht: Rode Poon en Papillot met een puree van knolselderij en bijpassende warme groenten

Zoete verleiding: Sinaasappel Pannacotta met Grand Marnier en caramelsaus


Vlees:

Voorgerecht: Huisgemaakte Gyoza met kip

Hoofdgerecht: Lamsrack met een puree van knolselderij en bijpassende warme groenten

Zoete verleiding: Sinaasappel Pannacotta met Grand Marnier en caramelsaus

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Vakantie! - Brasserie Flair Groningen

Vakantie!

Lieve gasten, Wij gaan er even tussenuit, van dinsdag 26 augustus t/m dinsdag 9 september zijn we gesloten. Reserveringen kunnen uiteraard via de mail of de reserveringspagina gemaakt worden. We... lees verder »

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli - Brasserie Flair Groningen

In de weekmenu van 15 t/m 17 juli

Heerlijke Spaghetti Bolognese Daghap van de week: €19,50... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.