In de week menu: schnitzel met asperges, beenham en Dijonsaus!

In de week menu: schnitzel met asperges, beenham en Dijonsaus!

22 mei 2025

In de week menu: schnitzel met asperges, beenham en Dijonsaus! Brasserie Flair Groningen

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

15 oktober start van het Wild Seizoen!

De mooiste tijd om heerlijk te genieten bij kaarslicht, een heerlijk drankje en fantastische seizoen - stoof - klassiekers! Vanaf 15 oktober staat er weer Wild op de kaart!... lees verder »

In de weekmenu; Zeewolf

Deze week; het in de weekmenu; Zeewolffilet met spaghetti en warme groenten!... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.