Gesloten t/m 29 februari wegens verhuizing!

Gesloten t/m 29 februari wegens verhuizing!

Tessa Buikema - Brasserie Flair Groningen

Geschreven door:
, 19 januari 2024

Lieve gasten, wij zijn vanaf heden gesloten t/m 29 februari i.v.m. onze verhuizing naar de wijk Helpman in Groningen! We ontvangen 1 februari de sleutel van het pand aan de Verlengde Hereweg 29. Het betreft een prachtig pand met een gesloten stadstuin op het zuiden! We houden jullie op de hoogte via de website en via Instagram en Facebook over ons nieuwe avontuur! Wij hopen jullie vanaf 1 maart daar te mogen begroeten in een prachtige ambiance met de gerechten die u van ons gewend bent. Ons gehele team verhuist met ons mee, Manon, Lorance en onze nieuwe collega kok Joel staan voor u klaar in de keuken en Saem, Kim, Sophie en ikzelf zullen u verwelkomen in ons restaurant, laat u verrassen en tot gauw!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Nieuwe menukaart april

2 april 2024 - Hallo allemaal, De nieuwe menukaart voor april staat op de website! We hebben ook weer heerlijke... lees verder »

Sleutel ontvangst nieuwe locatie te Groningen! - Brasserie Flair Groningen

Sleutel ontvangst nieuwe locatie te Groningen!

5 februari 2024 - Afgelopen donderdag 1 februari hebben we de sleutel in ontvangst mogen nemen van ons nieuwe restaurant aan de Verlengde Hereweg 29 te Groningen! We gaan een maandje klussen en op 1 & 2 maart... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.