Lees hier het laatste nieuws van Brasserie Flair

« < 5 6 7 8 9 > »

Weekend Special

11 maart 2021 - We hebben een nieuwe Weekend Special samengesteld: Voorgerecht: Streek product Hunebedjes Geitenkaas met frambozen-uienchutney... lees verder »

Nieuwe maand, nieuwe Happerij Flair_s Maart Happerij; Engeland

5 maart 2021 - Zeer verheugd zijn wij met de aankondiging van de nieuwe happerij, authentieke Engelse gerechten die niet standaard op de menukaart voorkomen!... lees verder »

Afhaal is geopend vanaf 16:30!

26 februari 2021 - Het laatste weekend van de Winter Happerij! De maand happerij voor de maart maken we dit weekend bekend! Onze weekend special is bekend en uiteraard... lees verder »

Nieuwe weekend special en een kleine uitbreiding borrelkaart

17 februari 2021 - Dag allemaal, We hebben een heerlijke weekend special voor u samengesteld, daarnaast hebben we de borrelkaart toegevoegd met een aantal heerlijke... lees verder »

Nieuwe weekend special en een kleine uitbreiding borrelkaart

17 februari 2021 - Dag... lees verder »

Valentijns Weekend

13 februari 2021 - Het ultieme genieten van sneeuwpret, een zonnetje en thuis lekker bij de kachel met een heerlijke happerij of shared dining Valentijnsmenu! Het is... lees verder »

Valentijns Weekend

12 februari 2021 - Het is Valentijns weekend en wat is het genieten van het weer buiten en de behaaglijke warmte binnen. Onze speciaal geselecteerde Valentijnsmenu's... lees verder »

Aangepaste sluitingstijd i.v.m. weersomstandigheden!

7 februari 2021 - Wij zijn vandaag wel geopend, u kunt uw bestelling nog doorgeven tot 18:00! Wees voorzichtig wanneer u op de weg... lees verder »

Februari Happerij; Thema Wintersport, Valentijn menu, Take Away!

3 februari 2021 - Hallo allemaal! Hierbij presenteren wij onze nieuwe happerij met als thema "Wintersport" Brasserie Flair haalt het heerlijke gevoel van sneeuwpret... lees verder »

Weekend Specials - Valentijn - Januari Happerij

29 januari 2021 - Dag allemaal! Vanmiddag om 16:30 uur zijn onze deuren geopend voor jullie. Ons Valentijnmenu voor 2 personen staat op de website en onze nieuwe... lees verder »

« < 5 6 7 8 9 > »

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Mosselen

10 juli 2024 - Ze zijn er weer! Heerlijke mosselen, klassiek bereid of als voorgerecht in knoflookboter uit de oven... yum... lees verder »

Dinner Event Seafood 28 juni

20 juni 2024 - Vrijdag 28 juni hebben we ons Dinner Event met thema "Seafood" Wanneer u wenst gebruik te maken van het Dinner event op 28 juni a.s. met thema Seafood kan dit alleen op reservering. Bij opmerkingen... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.