Lees hier het laatste nieuws van Brasserie Flair

« < 5 6 7 8 9 > »

Nieuwe maand, nieuwe Happerij Flair_s Maart Happerij; Engeland

5 maart 2021 - Zeer verheugd zijn wij met de aankondiging van de nieuwe happerij, authentieke Engelse gerechten die niet standaard op de menukaart voorkomen!... lees verder »

Afhaal is geopend vanaf 16:30!

26 februari 2021 - Het laatste weekend van de Winter Happerij! De maand happerij voor de maart maken we dit weekend bekend! Onze weekend special is bekend en uiteraard... lees verder »

Nieuwe weekend special en een kleine uitbreiding borrelkaart

17 februari 2021 - Dag allemaal, We hebben een heerlijke weekend special voor u samengesteld, daarnaast hebben we de borrelkaart toegevoegd met een aantal heerlijke... lees verder »

Nieuwe weekend special en een kleine uitbreiding borrelkaart

17 februari 2021 - Dag... lees verder »

Valentijns Weekend

13 februari 2021 - Het ultieme genieten van sneeuwpret, een zonnetje en thuis lekker bij de kachel met een heerlijke happerij of shared dining Valentijnsmenu! Het is... lees verder »

Valentijns Weekend

12 februari 2021 - Het is Valentijns weekend en wat is het genieten van het weer buiten en de behaaglijke warmte binnen. Onze speciaal geselecteerde Valentijnsmenu's... lees verder »

Aangepaste sluitingstijd i.v.m. weersomstandigheden!

7 februari 2021 - Wij zijn vandaag wel geopend, u kunt uw bestelling nog doorgeven tot 18:00! Wees voorzichtig wanneer u op de weg... lees verder »

Februari Happerij; Thema Wintersport, Valentijn menu, Take Away!

3 februari 2021 - Hallo allemaal! Hierbij presenteren wij onze nieuwe happerij met als thema "Wintersport" Brasserie Flair haalt het heerlijke gevoel van sneeuwpret... lees verder »

Weekend Specials - Valentijn - Januari Happerij

29 januari 2021 - Dag allemaal! Vanmiddag om 16:30 uur zijn onze deuren geopend voor jullie. Ons Valentijnmenu voor 2 personen staat op de website en onze nieuwe... lees verder »

Dit weekend zijn wij vanaf vrijdag 16:30 t/m zondag 20:00 geopend voor afhaal!

13 januari 2021 - Hallo allemaal! Voor komend weekend kunt u weer heerlijk genieten van onze Januari Happerij en daarnaast hebben als specials voor u geselecteerd;... lees verder »

« < 5 6 7 8 9 > »

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Dinner Event Seafood 28 juni

20 juni 2024 - Vrijdag 28 juni hebben we ons Dinner Event met thema "Seafood" Wanneer u wenst gebruik te maken van het Dinner event op 28 juni a.s. met thema Seafood kan dit alleen op reservering. Bij opmerkingen... lees verder »

Asperges

14 mei 2024 - Hallo! Op dit moment zijn er nog volop asperges! Deze maand hebben we dan ook deze heerlijke groenten op de kaart, zowel klassiek met beenham of met een moderne twist met Burrata en Dukkha... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.