Ja! We mogen weer!

25 januari 2022 - Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat wij vanaf komende vrijdag 12:00 uur onze deuren weer kunnen openen! Onze openingsdagen en tijden zijn vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00 uur! Reserveer uw tafel via de website, per e-mail info@brasserieflair.nl of telefonisch via 0599-313500.... lees verder »

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten - Brasserie Flair Gasselte

Rund
Flairs Runderburger op brioche broodje met gebakken uien en spek *
€17,50

Tournedos; Drents Weide Haasbiefstuk (200 gram) * **
€27,50

Ribeye; Drents Weide Ribeye (200 gram) * **
€25,50
** Met Rode wijn-, Blue Stilton-, Peperroom- of Bearnaisesaus

Kip *
Flairs Kipburger op brioche broodje met sla, tomaat, ui en tzatzikisaus
€17,50

Hoofdgerechten worden geserveerd met steakfrites en verse salade en bijpassende bordgarnituur.

*Extra warme groenten en aardappeltjes uit de oven Euro 3,50 per pannetje.

Hoofdgerechten - Brasserie Flair Gasselte

Varken
Huisgemarineerde Saté van de Haas *
€21,50

Schnitzel met gebakken champignons en ui 225 gram! *
€18,50

Spareribs Sweet & a bit Spicy, huis gemarineerd met eigengemaakte aioli *
€21,50

Vis
Wereldkeuken
Thaise visschotel met kabeljauw op groenten in romige currysaus met passende garnituren
€22,50

Gamba's gepeld in licht pikante dip *
€22,50

Hoofdgerechten worden geserveerd met steakfrites en verse salade en bijpassende bordgarnituur.

* Extra warme groenten en aardappeltjes uit de oven Euro 3,50 per pannetje.

Hoofdgerechten - Brasserie Flair Gasselte

Vegetarisch
Vegetarische Stoofschotel van Aubergines en paddenstoelen in rode wijn " Vega Boeuf Bourgignon" *
€19,50

Wereldkeuken Vegetarisch
Griekse Falafel in platbrood met groentes, kruiden en tzatziki *
€18,50

Wereldkeuken Vegetarisch
Italiaanse Pasta Arrabbiata (Boze pasta) uit de regio Rome, een pittige pasta met o.a. tomaten, pepers en kruiden. Geserveerd met stokbrood, kruidenboter en salade
€17,50


Hoofdgerechten worden geserveerd met steakfrites en verse salade en bijpassende bordgarnituur.

* Extra warme groenten en aardappeltjes uit de oven Euro 3,50 per pannetje.

Maaltijdsalades met steakfrites en mayonaise
Geitenkaas; gekarameliseerd in de oven met peer en honing
€17,50

Gemarineerde zalmfilet in Gin Tonic
€17,50

Carpaccio; klassiek bereid met truffel-mayonaise
€17,50

Wereldkeuken
Indonesische stoofpot Rendang van rundvlees met passende bijgerechten
€22,50


Shared dining
Flair's Happerij; vanaf 2 personen te bestellen
Proeverij van diverse warme gerechten om te delen p.p.
€21,50

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Ja! We mogen weer!

25 januari 2022 - Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat wij vanaf komende vrijdag 12:00 uur onze deuren weer kunnen openen! Onze openingsdagen en tijden zijn vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00 uur! Reserveer uw tafel via de website, per e-mail info@brasserieflair.nl of telefonisch via 0599-313500.... lees verder »

Parkeren

18 juli 2021 - Goedendag,... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.