30 maart 2023 - ... lees verder »
Gevogelte
Eendenborstfilet; op het vel gebakken met rode portsaus en garnituren
€ 25,50
Knoflookkip met romige yoghurtsaus; heerlijke malse kipdijen overgoten met een saus van room, mascarpone, witte wijn en yoghurt
€ 24,50
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en bijpassende bordgarnituur.
Varken
Huisgemarineerde sate van de haas, geserveerd met satesaus, gedroogde uitjes en zoetzure komkommers
€ 24,50
Entrecote van varken in een marinade van knoflook en dragon en afgetopt met een salsa van avocado, tomaten en specerijen
€ 24,50
Huisgemarineerde spareribs licht pittig met een klein zoetje
€ 24,50
Vis
Gamba's gepeld in lichte pikante dip met o.a. witte wijn, kruidenboter, groentes en specerijen
€ 25,50
Balinese Visstoof van kabeljauw met o.a. aardappel, knoflook, jalapeno en kokosmelk geserveerd met rijst
€ 25,50
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en bijpassende bordgarnituur.
VegetarischP
Griekse Falafel in platbrood met groentes, specerijen en tzatziki
€ 21,50
Champignon stroganoff met o.a. knoflook, room en uien geserveerd met rijst
€ 21,50
Pompoen risotto, heerlijke romige risotto met een fluweel zachte smaak
€ 21,50
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en bijpassende bordgarnituur.
Maaltijdsalades met steakfrites en mayonaise
hoof
Ceasar; met kip, spekjes en een gekookt ei
€17,50
Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
18 juli 2021 - Goedendag,... lees verder »