5 augustus Wereld Oesterdag

29 juli 2022 - 5 augustus Wereld Oesterdag! 4- gangen diner met als voorgerecht: Oesters 6 stuks met 3 bereidingswijzen, als tussengerecht: Bisque met rivierkreeftjes en als hoofdgerecht een luxe plateau Fruits de Mer en tot slot een heerlijke Trifle met mascarpone, caramel zeezout plus topping van fudge caramel... lees verder »

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten - Brasserie Flair Gasselte

Soep, met stokbrood en kruidenboter
- Mosterdsoep met zalm
- Tomaten-basilicum
€ 7,50

Broodplankje uit de oven met dippers
€ 6,50

Gemarineerde zalm met Gin en Tonic op een bedje van frisse salade
€ 12,50

Carpaccio klassiek; truffelmayonaise, pijnboompitjes, gedroogde tomaatjes, parmezaanse kaas
€ 12,50

(V) Gebakken champignons met mozzarella uit de oven met brood en kruidenboter
€ 10,00

(V)Geitenkaas hunebedjes, 3 st. met frambozen-uienchutney
€ 6,50

(V) Poke bowl, met vis of vlees +€ 2,50
€ 10,00

Gyoza, 6 st. huisgemaakte gyoza met een vulling van kip
€ 10,00

Escargots, 6 st. authentiek Frans
€ 12,50

(v)Oeufs & asperges, 6 st. authentiek Frans
Gekookte en gehalveerde eitjes met een topping van basilicummayonaise, asperges en Parmezaanse kaas en een kruim van tijm en nootjes
€ 10,00

Shared Dining
Proeverij van voorgerechten warm en koud vanaf 2 pers.
€ 12,50p.p.

Soep

Soep - Brasserie Flair Gasselte

Huisgemaakte soepen met brood en kruidenboter geserveerd:
- Tomaten-basilicum soep
- Mosterdsoep met zalm

€ 7,50

Small Bites

Small Bites - Brasserie Flair Gasselte

Small Bites; nieuw concept, alle bites worden met zorg bereid en zijn huisgemaakt.
Per stuk: 3,75, als voorgerecht adviseren wij 4 small bites per persoon.


* Special; Plateau "Chef's Choice"
8 verschillende small bites voor Euro 27,50
Small Bites; nieuw concept, alle bites worden met zorg bereid en zijn huisgemaakt.

Yakitori spiesjes 2 stuks; heerlijke malse kipdijspiesjes op Japanse wijze

Chef's Quarter; Ossenworst afgetopt met een sjalotje, augurk, peterselie, mosterdmayonaise en een eitje

Beef Crostini; Dun gesneden beef met balsamico, knoflook op geroosterd brood

Vegetarische crostini; Vegetarische crostini met brie, noten en honing

Champignons; gefrituurde gekruide champignons in bierbeslag geserveerd met knoflooksaus, vegetarisch

Korean fried chicken; krokante kip afgetopt met een mild pittige saus

Gyoza Japanse dumplings; met een heerlijke vulling van kip en specerijen

Taco; met een vulling van tonijn, appel, rood uitje en een yoghurtdip

* Special; Plateau "Chef's Choice"
8 verschillende small bites voor Euro 27,50

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

5 augustus Wereld Oesterdag

29 juli 2022 - 5 augustus Wereld Oesterdag! 4- gangen diner met als voorgerecht: Oesters 6 stuks met 3 bereidingswijzen, als tussengerecht: Bisque met rivierkreeftjes en als hoofdgerecht een luxe plateau Fruits de Mer en tot slot een heerlijke Trifle met mascarpone, caramel zeezout plus topping van fudge caramel... lees verder »

Parkeren

18 juli 2021 - Goedendag,... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.