Paas Shared Dining Deliciousmenu_s voor 2 personen 49,50

Geschreven door:

Onderstaande menu's voor zaterdag 3 april en eerste en tweede Paasdag reserveren t/m 2 april 15:00 uur en kunt u afhalen in het Paasweekend op zaterdag 3, zondag 4 of maandag 5 april vanaf 16:30 uur.


Vis:

Voorgerecht: Tamagoyaki met groene asperges

Hoofdgerecht: Rode Poon en Papillot met een puree van knolselderij en bijpassende warme groenten

Zoete verleiding: Sinaasappel Pannacotta met Grand Marnier en caramelsaus


Vlees:

Voorgerecht: Huisgemaakte Gyoza met kip

Hoofdgerecht: Lamsrack met een puree van knolselderij en bijpassende warme groenten

Zoete verleiding: Sinaasappel Pannacotta met Grand Marnier en caramelsaus

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.